Luo kysely

Voit aloittaa luomaan omaa kyselytutkimuksia heti ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen. Käyttäjäystävällinen ja avustava käyttöliittymämme auttaa sinua luomaan mahtavia kyselytutkimuksia minuuteissa. Voit valita useista eri kysymystyypeistä, voit luoda omia kysymyksiä, lisätä selitystekstejä, ladata kuvia ja paljon muuta; voit systemaattisesti suunnitella kyselytutkimuksen pala palalta. Voit aina nähdä tarkan esikatselun jokaisesta kysymyksestä sekä kyselytutkimuksen. Voit lisäksi muokata kyselytutkimuksen teemaa käyttämällä omia värejä ja logoasi. Käytä juuri niin paljon aikaa kyselytutkimuksen tekemiseen kuin haluat - ei ole mitään aikarajoitusta.

Avaa esimerkkikysely
Helppo käyttää

Helppo käyttää

Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymämme auttaa sinua tekemään helposti kyselytutkimuksen , jota voit visuaalisesti muokata omien tarpeidesi mukaan, minkä jä lkeen voit jakaa sen osanottajillesi. Et tarvitse erityisosaamista tai ohjelmistoja- tarvitset vain selaimesi.

Rekisteröidy ja kokeile

Kattavat kysymystyypit

Valitse useista eri kysymystyypeistä kyselytutkimuksia luodessasi. Voit lisätä avoimia tai suljettuja kysymyksiä, voit liittää kuvia, voit antaa osanottajien tiedostonlähetyskiintiö liitteitä ja paljon muuta.

Rekisteröidy ja kokeile
Kattavat kysymystyypit
Käytä omaa teemasi

Käytä omaa teemasi

Muokata kyselytutkimuksen henkilökohtainen tai yrityksesi tyyli. Meidän teemaeditorilla voit yksinkertaisesti vaihtaa kyselytutkimuksen värejä vain muutamalla klikkauksella. Voit myös ladata oman logosi saadaksesi oman brändisi esille.

Rekisteröidy ja kokeile

Lisäasetukset

Monikieliset kyselyt, vapaaehtoinen/ohitus-logiikka, ulkoisten tietojen upottaminen kyselytutkimuksia, vastaaminen jatkumonta ja paljon muuta. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Katso kaikki ominaisuudet »

Rekisteröidy ja kokeile
Lisäasetukset
Yli 1,000,000 käyttäjää kaikkialta maailmasta on rekisteröitynyt ja rakastaa tuotettamme!