Analysoi tuloksiasi

Heti kun ensimmäinen osallistuja on vastannut kyselytutkimuksen, voit aloittaa analysoimaan saamiasi vastauksia. Kaikki annetut vastaukset näytetään reaaliajassa. Voit myös katsoa yhdistettyjä raportteja jokaisesta kysymyksestä kaavioilla ja sopivilla tunnusluvuilla kuten laskennallisella keskiarvolla, prosenteilla, keskihajonnalla jne. Pystyt myös tarkastamaan jokaisen vastauksen yksittäin. Voit ladata kaikki raportit PDF-tiedostoina tai voit tallentaa yksittäisiä kaavioita kuvina ja liittää niitä ohjelmiin kuten Wordiin tai PowerPointiin. Tämän lisäksi, voit ladata kerättyjä vastauksia Exceliin tai CSV milloin tahansa. Nämä tiedot voidaan myös viedä SPSS.

Kyselytutkimuksen raportit on myös mahdollista jakaa kolmansille osapuolille linkkiä jakamalla.

Avaa esimerkkiraportti
Reaaliaikainen raportointi

Reaaliaikainen raportointi

Analysoi kaikkia tuloksia reaaliajassa. Meidän online-raportointi automaattisesti laskee useita tunnuslukuja (laskennallinen keskiarvo jne.), sekä generoi sopivia kaavioita riippuen kysymystyypeistä. Voit myös analysoida jokaista vastausta erikseen.

Rekisteröidy ja kokeile

Suodata tuloksiasi

Yhdellä hiiren klikkauksella voit suodattaa tuloksiasi valmiusasteen, osallistumispäivän, osallistuja ryhmän, yksittäisten vastaajien mukaan jne... Voit myös tehdä ristikkäistaulukointia (esim. kaikki "naisvastaajat", jotka vastasivat kysymykseen 5 "kyllä").

Rekisteröidy ja kokeile
Suodata tuloksiasi
Vie tuloksia

Vie tuloksia

Vie verkkoraporttisi PDF-dokumentiksi tai lataa kaavioita tietyille kysymyksille jatkokäyttöä varten Wordiin, PowerPointiin jne. Voit myös ladata kaikki kerätyt raakatiedot Exceliin tai CSV-tiedostoksi (joka voidaan viedä SPSS myös).

Rekisteröidy ja kokeile

Ja paljon muuta...

Käytä erillistä tuloslinkkiä jakaaksesi kyselytutkimuksen tulokset kolmansille osapuolille verkossa, muokataksesi vastauksia, säätääksesi arvoja annetuista vastauksista tarpeesi mukaan (esim. muuta "kyllä" ehdoksi "1", "ei" ehdoksi "0") ja paljon muuta.

Katso kaikki ominaisuudet »

Rekisteröidy ja kokeile
Ja paljon muuta...
Yli 1,000,000 käyttäjää kaikkialta maailmasta on rekisteröitynyt ja rakastaa tuotettamme!