Esimerkkikysely

Esimerkkikysely

Kaikki verkkokyselymme ovat optimoituja mobiililaitteille. Klikkaa alla olevaa painiketta avataksesi esimerkkikyselyn ja katsoaksesi itse.

Avaa esimerkkikysely
Esimerkkiraportti

Esimerkkiraportti

Voit jakaa raportit verkossa kolmansille osapuolille jakamalla linkkiä. Klikkaa alla olevaa painiketta avataksesi esimerkkiraportin ja katso itse.

Avaa esimerkkiraportti
Kuinka tyytyväisiä asiakkaasi ovat?

Kuinka tyytyväisiä asiakkaasi ovat?

Liiketoiminnan kehittämisen kannalta asiakastyytyväisyyden mittaaminen on elintärkeää. KyselyNetti avulla toteutat asiakaskyselyt helposti ja vastaanotat asiakaspalautteen välittömästi. Yksilöllisten kyselytutkimusten avulla voit toteuttaa kyselyt asiakaskohtaisesti ja saavuttaa korkean vastausprosentin. Lisäksi voit keskustella asiakkaasi kanssa anonyymisti toteutetun kyselyn tuloksista.

Helposti toteutettavat markkinatutkimukset

Helposti toteutettavat markkinatutkimukset

KyselyNetti avulla ja internetin välityksellä maailmanlaajuisenkin markkinatutkimusten tekeminen onnistuu vaivatta! Verkkokyselyiden tekeminen KyselyNetti avulla on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta. Vastausten reaaliaikainen analysointi säästää aikaa ja ilmaisen tiedonsiirto-ohjelmiston avulla voit analysoida kyselyn avulla kerättyjä tietoja haluamallasi tavalla.

Tehokkaasti toteutettavat työtyytyväisyyskyselyt

Tehokkaasti toteutettavat työtyytyväisyyskyselyt

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara - sen vuoksi heidän toiveet ja mielipiteet ovat arvokkaita! Verkkokyselyn tekeminen on nopeaa, kätevää ja kustannustehokasta. Kyselyn toimivuuden ja selkeän ohjeistuksen avulla säästyy aikaa. Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja nopeaa, jolloin yrityksen työntekijät voivat palata nopeasti päivittäisten työtehtäviensä pariin.

Special offer for students and lecturers

Special offer for students and lecturers

Olitpa sitten opiskelija, jonka on toteutettava opintojen lopputyön vaatima tutkimus tai luennoitsija, joka haluaa teettää opetustyöhönsä liittyvän kyselyn, KyselyNetti tarjoaa juuri sinulle tarkoitetun erinomaisen verkkotyökalun.

Learn more about our Educational Discount
Yli 1,000,000 käyttäjää kaikkialta maailmasta on rekisteröitynyt ja rakastaa tuotettamme!