Kerää vastauksia

Heti kun kyselytutkimuksia on valmis, voit alkaa keräämään vastauksia. Jokaisesta kyselystäsi saat erillisen linkin, jota voit jakaa niin monta kertaa kuin haluat. Julkaise linkki kotisivuillasi, Facebookissa, Twitterissä tai muissa sosiaalisissa medioissa, kutsu osanottajasi sähköpostilla tai anna meidän lähettää henkilökohtaistettu massakutsu puolestasi. O sanottajasi voivat ottaa osaa kyselyyn millä tahansa selaimella, oli kyseessä sitten pöytätieto kone, notebook, tabletti tai älypuhelin. Kaikki verkkokyselymme ovat optimoituja mobiililaitteille.

Avaa esimerkkikysely
Rajoittamaton käyttö

Rajoittamaton käyttö

Voit lähettää kyselytutkimuksia vastaanottajille sähköpostilla, jakamalla sen Facebookissa, Twitterissä tai missä tahansa muussa sosiaalisessa mediassa. Voit myös kiinnittää kyselyn suoraan omalle Internet-sivullesi. Jaa linkki haluamallasi tavalla!

Rekisteröidy ja kokeile

Mobiilioptimointi

Kaikki meidän kyselytutkimuksia ovat automaattisesti optimoituja mobiililaitteille. Osanottajasi voivat vastata kysymyksiin millä tahansa yleisellä selaimella pöytätieto koneella, notebookilla, tabletilla tai älypuhelimella.

Rekisteröidy ja kokeile
Mobiilioptimointi
Massajakelu sähköpostilla

Massajakelu sähköpostilla

Oli sinulla sitten muutama vastaanottaja tai kymmeniä tuhansia vastaanottajia, voimme lähettää kaikki kyselykutsut puolestasi sisäänrakennetulla sähköpostipalvelulla. Me voimme jopa käyttää nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi. Ja mikä parasta: Me teemme tämän ilman lisäkuluja!

Rekisteröidy ja kokeile

Saa enemmän oivalluksia

Ryhmitä osanottajasi ja lähetä jokaiselle heidän oma kyselytutkimuksen-link. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden erotella heidän vastauksiaan reaaliaikaisina raportteina. On olemassa monia tapoja muokata kyselytutkimuksen-link.

Katso kaikki ominaisuudet »

Rekisteröidy ja kokeile
Saa enemmän oivalluksia
Yli 1,000,000 käyttäjää kaikkialta maailmasta on rekisteröitynyt ja rakastaa tuotettamme!