Tulevaisuuskysely tuote-esittelyistä tai promootioista
0 %

SIVU 1/3

SIVU 1/3

Tällä kyselyllä selvitämme tuote-esittelyiden, erilaisten promootioiden ja muiden asiakaskohtaamisten tulevaisuuden näkymiä. Keräämme myös ideoita, mitä uutta tuote-esittelijät ja promootiohenkilöt voisivat tuoda asiakaspalveluumme sekä tärkeitä huomioita vallitsevan tilanteen johdosta.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat joskus urallaan tehnyt promootioita tai esittelyitä, ja/tai haluaa niitä tehdä myös tulevaisuudessa. Kysymyksiin voi vastata myös täysin anonyymisti, mikäli haluaa vain auttaa meitä. Mikäli haluat hakea kauttamme tulevaisuudessa erilaisia avoimia tuote-esittely- ja promootiotehtäviä, jätä yhteystietosi. Voit myös lähettää työhakuilmoituksen suoraan nettisivujemme kautta, johon sinut ohjataan tämän kyselyn päätteeksi. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä GDPR asetuksia: https://www.veravia.com/tietosuojaseloste/

Kysely on lähetetty nykyisille työntekijöillemme, sekä julkaistu sosiaalisessa mediassa myös uusille henkilöille.

Kysymyksiä on 8, jos vastaat anonyymisti meitä auttaakseen tai sitten 11, jos hakee samalla töitä. Vastaaminen on nopeaa.

Lisätietoja tarvittaessa voi kysyä arkisin 22.6.-2.7. klo 13-15 tai 26.-12.8. klo 13-15 Sanna Virtaselta, puh. 040 570 4470 tai sanna.virtanen@veravia.com.

Suuret kiitokset vastauksistasi jo etukäteen!
1.

Oletko tehnyt joskus tuote-esittelyjä tai promootioita? *

2.

Koska viimeksi teit tuote-esittelyn tai promootion? *

3.

Missä maakunnassa asut? *

Tämä on oleellinen tieto, jotta ymmärrämme ja voimme selvittää aluekohtaisia eroja.