Hakulomake Erityislapsiperhetyöhön 2020
0 %
Lähdetään yhdessä erityislapsiperhetyön avulla hakemaan voimavaroja arkeen!

Tarjoamme perhetyötä perheille, joissa on kotona asuva 0-29-vuotias erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori. Hakuvaiheessa ei painoteta lapsen diagnoosia tai tuen tarpeita, vaan perheen kokemus ulkopuolisesta tuen ja avun tarpeesta on riittävä. Perhetyö on tarkoitettu erityislapsiperheille, jotka eivät tällä hetkellä saa omaishoidontukea, palveluita kehitysvammalain perusteella, eivätkä Oulun kaupungin tuottamaa perhetyötä.

Perhetyön sisällöt rakennetaan perheen yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kotikäynnit voivat sisältää arjen askareissa tukemista, kuten yhdessä siivoamista tai ruoan laittoa. Voimme toiveiden mukaisesti tukea perheenjäsenten välisiä vuorovaikutussuhteita ja tarpeen mukaan voimme käydä yhdessä läpi perheelle sopivia palveluita ja toimintoja. Tapaamiset ja yhdessä tekeminen sijoittuvat perheen omiin ympäristöihin, kuten kotiin ja lähipalveluihin.

Hae mukaan erityislapsiperhetyöhön 11.12. mennessä. Valinnat tammi-helmikuussa 2020 alkavaan perhetyöhön tehdään joulukuun 2019 aikana. Perhetyöhön valittuihin perheisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti joulukuun aikana. Perheet, jotka eivät mahdu mukaan jaksolle, saavat tiedon sähköpostitse. Osallistuminen perhetyöhön on maksutonta! Perhetyö kestää n. 3-8kk.

Vastaava perhetyön kehittäjä Salla Jämsén 040 771 0266
Perhetyön kehittäjä Tiia Ikonen 040 771 1832
Perhetyön kehittäjä Tuukka Reinikainen 040 771 5272
etunimi.sukunimi@osol.fi

Oulun seudun omaishoitajat ry
Isokatu 47, katutaso
90100 OULU
www.oulunseudunomaishoitajat.fi
www.hyvinvoivaperhe.fi